Over ons

Afbeelding over ons

Meer informatie over Beeldrijk Design.

Nieuwe concepten, grafische ontwerpen, illustraties, web-development, search engine optimalisatie; we doen veel en we doen het graag. Dit uit zich in effectieve communicatie betreffende alle mogelijke ontwerpen van huisstijlen tot magazines en van innovatieve websites tot complete CMS systemen.

De vooruitgang in ons omvangrijke werkgebied voltrekt zich in een razend tempo, maar we volgen de ontwikkelingen op de voet. Dit geeft ons ook de mogelijkheid om deze nieuwe middelen efficiƫnt in te zetten. Met bestaande en recent verworven kennis en ervaring, zoeken wij naar het beste antwoord op iedere vraag.

Bij de realisatie van een opdracht worden er verschillende fases doorlopen, van concept naar een goed eindproduct. Hierdoor houden wij zelf de regie in handen en zorgen ervoor dat er binnen het budget gewerkt wordt. Of het nu gaat om een enkele brochure of een volledige weboplossing, als multidisciplinair bedrijf kunnen wij door onze korte communicatielijnen, vrij eenvoudig en snel schakelen.

Contact

Logo Octopi Media

Om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen, werkt Beeldrijk Design op een aantal vlakken samen met Octopi Media. Wij profiteren van elkaar, door de beste kwaliteiten van ieder bedrijf in te zetten tijdens onze projecten. Octopi Media is een full service internetbureau met de nodige kennis en ervaring op het gebied van webdesign en webdevelopment.

Octopi Media

www.octopimedia.nlSociale netwerken

Contactgegevens

Beeldrijk Design
info@beeldrijkdesign.nl
0031 625 278 638