Portfolio

Clips Mallorca Cycling

Clips Mallorca Cycling

Voor deze klant zijn een aantal online en offline communicatiemiddelen ontwikkeld. Het doel van deze middelen is om een duidelijke boodschap naar buiten te brengen, over welke diensten Clips Mallorca Cyling hun klanten te bieden heeft. Op de brochures, flyers en website is deze informatie duidelijk weergegeven, zodat de lezers deze snel kunnen opnemen. Verder is er een routegids ontworpen, die ervoor zorgt dat de klanten van Clip Mallorca Cycling precies weten welke routes er zijn in Mallorca en welke mooie plekken ze verder kunnen bezichtigen.

Routegids

De routegids geeft de klanten van Clips Mallorca Cycling extra informatie over een groot aantal routes op Mallorca. Hierbij is rekening gehouden met het niveau van de fietser door de afstanden en hoogtemeters duidelijk weer te geven. Verder is er bij elke route meer informatie aanwezig over de bezienswaardigheden langs de route en een eventuele pauzeplek om een pitstop in te lassen.

Flyer

De flyer geeft snel en beknopt de meest relevante informatie weer over het bedrijf. Dit zijn vooral gegevens die de lezer nodig heeft om te beslissen wat Clips Mallorca Cycling voor hun kan betekenen. Door niet teveel informatie op de flyer te plaatsen, blijft het design fris en wordt de gebruiker aangespoord om deze even snel door te lezen.

Brochure

De brochure geeft wat meer informatie dan de flyer. Er is gekozen voor een ontwerp met open luikvouw om de eerste indruk van de brochure rustiger over te laten komen. Aan de binnenkant kan de lezer meer informatie vinden over het bedrijf.

Website

De website is op één pagina ingedeeld, omdat de gebruiker dan niet hoeft te wisselen tussen pagina's en alle informatie op één plek kan vinden. Door middel van een menu dat altijd zichtbaar is, kan de gebruiker snel schakelen tussen verschillende secties binnen de website. De stijl ligt in lijn met de rest van de ontwerpen en zorgt ervoor dat de gebruiker snel de informatie kan vinden, die hij of zij nodig heeft. Ook het proces om een boeking te plaatsen is vereenvoudigd om het gebruiksgemak te verhogen.

Projectgegevens

Categorieën: Web Design, Print Design

Klant: Clips Mallorca Cycling

Website: www.mallorcacycling.nl

VERS WERK

Routegids - Clips Mallorca Cycling

Flyer - Clips Mallorca Cycling

Coupon - Clips Mallorca Cycling

Poster - Bosloop Munstergeleen

Brochure - Clips Mallorca Cycling

Sociale netwerken

Contactgegevens

Beeldrijk Design
info@beeldrijkdesign.nl
0031 625 278 638